Profesör Demircioğlu Of Fen Lisesi öğrencileriyle buluştu
Profesör Demircioğlu Of Fen Lisesi öğrencileriyle buluştu
Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Demircioğlu Of Fen Lisesi’nde eğitim gören öğrencilerle sohbet edip birlikte oruç açtı.
Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Demircioğlu Of Fen Lisesi’nde eğitim gören öğrencilerle sohbet edip birlikte oruç açtı.
Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Demircioğlu Of Fen Lisesi’nde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.
Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Hasan Tekke ve Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demircioğlu’nun katıldığı programda Prof. Dr. Demircioğlu öğrencilere bilimsel araştırmalarda ve projelerde dikkat edilmesi gereken hususlar üzerinde önemli hatırlatmalarda bulundu.
Okul Müdürü Vehap Kurt Dekan Demircioğlu’na katılımları nedeniyle teşekkür ederek okul ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Prof. Dr. İsmail Hakkı Demircioğlu konuşmasında; “Ülkemizin gelişmesinde ve kalkınmasında sizlerin çabaları araştırma istekleriniz önem arz ediyor. Bilimsel araştırmalarda temel disiplinlere ve prensiplere uymak hazırlayacağınız projelerinizin kabulünde çok önemlidir. Yerli ve milli sanayimizde büyük atılımlar yapıldı. Sizler sayesinde her alanda çok daha yenilikler yapılacağına inanıyorum. Eleştirel düşünün, hayal kurun. Bunu yaparken ne olursa olsun mutlaka onun; akıl süzgecinden, vicdan süzgecinden ve millîlik süzgecinden geçirin. Sizlere çok güveniyor ve inanıyoruz. Şimdiden ramazan bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.
Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da yaptığı teşekkür konuşmasında yoğun işleri arasında öğrencilerine vakit ayırıp değerli bilgiler paylaştığı için Prof. Dr. İsmail Hakkı Demircioğlu’na teşekkür ederek öğrencilerin bayramını kutladı.
Prof. Demircioğlu, Akşam ezanının okunmasının ardından öğrencilerle birlikte iftar yaptı.
Trabzon HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.