Of'ta Kar Tatili! Eğitime 1 Gün Ara

Of (Of'un Sesi) - ofunsesi.com | 24.02.2025 - 10:15, Güncelleme: 24.02.2025 - 10:15 3952+ kez okundu.
 

Of'ta Kar Tatili! Eğitime 1 Gün Ara

Of'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle tüm eğitim kurumlarında eğitime 1 gün ara verildi, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayıldı.
Of'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle tüm eğitim kurumlarında eğitime 1 gün ara verildi, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayıldı. Of'ta etkili olan kar yağışı, don ve buzlanma nedeniyle eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi. VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebiyle kent genelindeki tüm eğitim kurumlarında eğitime ara verildiği belirtildi. TÜM EĞİTİM KURUMLARI KAPSAM DAHİLİNDE Açıklamada, "Trabzon genelinde 24.02.2025 Pazartesi günü tüm eğitim kurumlarında (anaokulu, kreş, ilkokul, ortaokul ve liseler, halk eğitim kursları, gündüz eğitim veren Kur’an kursları, gündüz bakım evleri, rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar) eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir." ifadeleri kullanıldı. KAMUDA ÇALIŞAN ENGELLİ VE HAMİLE PERSONEL İÇİN İDARİ İZİN Valilik, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de aynı gün idari izinli sayılacağını duyurdu. Kar yağışının etkisini sürdürmesi nedeniyle yetkililer vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. Kaynak: Of'un Sesi
Of'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle tüm eğitim kurumlarında eğitime 1 gün ara verildi, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayıldı.

Of'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle tüm eğitim kurumlarında eğitime 1 gün ara verildi, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayıldı.

Of'ta etkili olan kar yağışı, don ve buzlanma nedeniyle eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebiyle kent genelindeki tüm eğitim kurumlarında eğitime ara verildiği belirtildi.

TÜM EĞİTİM KURUMLARI KAPSAM DAHİLİNDE

Açıklamada, " Trabzon genelinde 24.02.2025 Pazartesi günü tüm eğitim kurumlarında (anaokulu, kreş, ilkokul, ortaokul ve liseler, halk eğitim kursları, gündüz eğitim veren Kur’an kursları, gündüz bakım evleri, rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar) eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

KAMUDA ÇALIŞAN ENGELLİ VE HAMİLE PERSONEL İÇİN İDARİ İZİN

Valilik, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de aynı gün idari izinli sayılacağını duyurdu. Kar yağışının etkisini sürdürmesi nedeniyle yetkililer vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Kaynak: Of'un Sesi

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ofunsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.