Trabzon Öğretmenevi Nerede? Trabzon Öğretmenevi 2024 Güncel Fiyatlar

Trabzon'a gelecek olan misafirler konaklayacak yer ararken Trabzon Öğretmenevi önemli bir alternatif oluyor. Peki Trabzon Öğretmenevi nerede, fiyatlar nasıl? İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı öğretmenevleri, öğretmenlerin güvenli ve uygun fiyatlı konaklama ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla faaliyet göstermektedir. Özellikle ataması yapılan öğretmenler, yeni yerleştikleri şehirde düzen kurana kadar öğretmenevlerinde konaklayabilirler. Bu hizmetten yalnızca öğretmenler değil, Milli Eğitim Bakanlığı çalışanları ve onların yakınları da faydalanabilir.

Trabzon Öğretmenevi Nerede?
Trabzon Öğretmenevi, Trabzon'un merkezinde Cumhuriyet Mahallesi, Zafer Sokak, Ortahisar’da yer almaktadır. Şehir içi toplu taşıma araçlarına yakın konumda bulunan öğretmenevine, karayoluyla veya şehirlerarası otobüslerle kolaylıkla ulaşılabilir. Bu merkezi konum, misafirlerin ihtiyaçlarını kolayca karşılamalarına olanak tanır.

Trabzon Öğretmenevi Oda Seçenekleri
Trabzon Öğretmenevi, toplam 23 oda ve 60 yatak kapasitesiyle hizmet vermektedir. Oda seçenekleri şu şekildedir:

2 adet çift kişilik suit oda
4 adet çift kişilik duble oda
4 adet dört kişilik oda
9 adet çift kişilik oda
4 adet üç kişilik oda
Bu öğretmenevinde konaklayan misafirler, yemekhane, kuaför, öğretmenler lokali, dinlenme salonu, okuma salonu, bilgisayar salonu, ön ve arka bahçe ile otopark gibi birçok hizmetten faydalanabilirler. Konuklara beş yıldızlı otel konforu sunulmaktadır.

Trabzon Öğretmenevi Hizmetleri
Trabzon Öğretmenevi, öğretmenler ve Milli Eğitim Bakanlığı personelinin yanı sıra diğer kamu personeli, emekliler, özel sektör çalışanları ve tüm sivil vatandaşlara hizmet vermektedir. En uygun fiyatlar öğretmenler ve Milli Eğitim Bakanlığı personeli için geçerli olup, kamu çalışanları ve sivil vatandaşlardan kademeli olarak farklı tutarlar alınmaktadır.

Çok Amaçlı Salon
Trabzon Öğretmenevi, konaklama hizmetlerinin yanı sıra düğün, kına, nişan, sünnet düğünü, toplantı ve konferans gibi büyük organizasyonlara da ev sahipliği yapmaktadır. Bu tür organizasyonlar için önceden öğretmenevi ile iletişime geçilmesi ve rezervasyon yapılması gerekmektedir.

Trabzon Öğretmenevi 2024 Güncel Fiyatlar
Öğretmenevlerinin konaklama fiyatları her yıl güncellenmektedir. Trabzon Öğretmenevi'nin 2024 yılı için geçerli olan konaklama fiyatları şu şekildedir:

İki kişilik oda:

Öğretmenler için 1.000 TL
Kamu çalışanları için 1.200 TL
Siviller için 1.500 TL

Üç kişilik oda:

Öğretmenler için 650 TL
Kamu çalışanları için 800 TL
Siviller için 1.000 TL

Double deluxe oda:

Öğretmenler için 1.500 TL
Kamu çalışanları için 1.800 TL
Siviller için 2.100 TL

Double oda + tek aile odası:

Öğretmenler için 650 TL
Kamu çalışanları için 800 TL
Siviller için 1.000 TL

Suit oda:

Öğretmenler için 2.100 TL
Kamu çalışanları için 2.600 TL
Siviller için 3.200 TL

Trabzon Öğretmenevi, öğretmenler ve Milli Eğitim Bakanlığı personeli için konforlu ve uygun fiyatlı konaklama imkanı sunmaktadır. Kamu çalışanları ve siviller de uygun fiyatlarla bu hizmetten faydalanabilirler. Planlanan konaklama için önceden rezervasyon yapılması, olası aksaklıkların önüne geçmek açısından önemlidir.