Müftü Cebeci’den Başhekim Uysal’a Mevlid-i Nebi ziyareti

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Of Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Müftü Cebeci, Başhekim Uysal ve hastaların Mevlid-i Nebi Haftasını kutladı.

Bu yıl 15-22 Eylül tarihleri arasında idrak edilmekte olan Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Of Müftüsü Ahmet Cebeci Of Devlet Hastanesini ziyaret ederek Başhekim Op. Dr. Şaban Uysal ve hastaların Mevlid-i Nebi Haftasını kutladı.

Ziyaretleri nedeniyle Müftü Cebeci’ye teşekkür eden Başhekim Uysal; “Of İlçemizde kısa süre önce göreve başlayan Müftümüz Ahmet Cebeci’ye bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu ziyaret İlçemizdeki kurumlar arası iletişime çok güzel bir örnek olmuştur. Ayrıca Mevlid-i Nebevi gibi Peygamberimiz Hz. Muhammet (SAV) ‘in doğum günü ve haftasını içine alan bu haftada peygamberimizi anlamayı ve anlatmayı hedefleyen bu hafta etkinliklerinde İlçe Müftümüzün bizleri ve hastalarımızı ziyareti çok anlamlı olup bizleri mutlu etmiştir” dedi.

Ziyarette Müftü Cebeci tarafından Başhekim Uysal’a, hastane çalışanlarına ve ziyaret ettiği hastalara Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından baskısı yapılan “Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası” adlı kitap hediye edildi.