Müdür Kabahasanoğlu'ndan Okuluna Hoş Geldin ziyareti

Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Müdür Kabahasanoğlu, bu yıl 5. sınıfa başlayan öğrencilere “Okuluna hoş geldin” dedi.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu her yıl düzenli olarak ziyaret ettiği okul ziyaretlerinde bu yıl okullarına yeni başlayan öğrencilere “Okuluna hoş geldin” ziyaretinde bulunuyor.

Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Müdür Kabahasanoğlu ilk olarak öğretmenlerle buluşarak onlarla sohbet etti. Kabahasanoğlu öğretmenlerle yaptığı sohbette; “Yeni eğitim-öğretim yılınızı tebrik ediyor, hepinize başarılar diliyorum. Of eğitimi olarak büyük ve güçlü bir eğitim ailesiyiz. Bu yıl Yeni Maarif Müfredatının uygulamasına başlıyoruz. Hepimize hayırlı olsun. Hep birlikte bu yıl da önceki yıllar gibi güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Yeni müfredatın uygulanmasında da sizlerden azami gayret ve çalışma bekliyorum. İster eğitim konusunda ister diğer konularda her zaman yanınızda olduğumuzu bir kez daha ifade ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar temenni diyorum” dedi.

Müdür Kabahasanoğlu daha sonra bu yıl 5. sınıfa başlayan öğrencilere hoş geldin ziyaretinde bulunarak öğrencilere bazı tavsiyelerde bulundu. Müdür Kabahasanoğlu konuşmasında; “Sevgili öğrenciler okulunuza hoş geldiniz, sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Sizler bizim en değerli varlığımızsınız. Onun için sizleri çok önemsiyor ve sizin eğitimde başarılı olmanız için elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz. Kendiniz için, aileniz için, ülkeniz için ve tüm mazlum milletlerin elinden tutmak için çok çalışıp başarılı olmanı gerekiyor. Bunu gerçekleştirmek tarihimizin ve inançlarımızın bize yüklediği bir sorumluluktur. Rabbim sizlere zihin açıklığı versin. Sizleri her türlü kötülükten korusun. Ayağınıza taş, gözünüze yaş değdirtmesin” sözleri ile düşüncelerini belirtti.

Okul Müdürü Ali Cerrah da okullarına yaptığı ziyaret ve destekleri için İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na teşekkür etti.