Of Kıyıcık İlkokulu ve Ortaokulu'nda yıl sonu sergisi açılışı gerçekleştirildi

Of Kıyıcık İlkokulu ve Ortaokulu'nda yıl sonu etkinlikler kapsamında Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Hasan Tekke'nin katılımıyla Teknoloji Tasırım ve Resim Sergisi açılışı gerçekleştirldi.

Of Kıyıcık İlkokulu ve Ortaokulu'nda 2023- 2024 eğitim- öğretim yılının son haftasında sergi açılışı gerçekleştirildi. Bu kapsamda Kıyıcık İlk/ Ortaokulunda yıl sonu etkinlikler kapsamında Teknoloji Tasırım ve Resim Sergisi açıldı.

Teknoloji Tasarım öğretmeni naime Çakıroğlu ve öğrencilerinin yıl içinde yaptıkları birbirinden güzel eserler için açılış programı düzenlendi.Açılış kurdelesini  İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu,  Okul Müdürü Mustafa Zengin ve beraberindekiler kesti. Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Naime Çakıroğlu'nun öncülüğünde hazırlanıp okulun giriş katındaki koridorda açılan sergide öğrenciler yaptıkları eserler hakkında bilgi verdi.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu sergi ile ilgili olarak, "Serginin açılışında ve ve düzenlenmesinde emeği geçen başta okul idarecilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşeükkür ederim. Öğrencilerimiz çok güzel emek ortaya koydular.Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Şimdiden bütün öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum." dedi.

Okul Müdürü Mustafa Zengin de ziyaretleri ve sergi açılışı nedeniyle Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Hasan Tekke'ye teşekkür etti.