Of'ta Çocuk Oyunları Şenliği'nde doyasıya eğlendiler

Milli Eğitim Bakanlığı okulların son haftasının etkinliklerle geçirilmesi kararını almasıyla okularda hafta boyunca eğitici ve eğlendirici etkinlikler yapılıyor. Bu akapsamda Of'ta İsmail Yıldırım İlkokulunda öğrenciler bir çeşit çocuk oyunları şenliği yaşadı. Okulun bahçesinde tüm sınıflar öğretmenlerin öncülüğünde oyun oynayarak eğlenceli anlar yaşadı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öğrencileri ziyaret ederek öğrencilerin oyunlarına ve mutluluklarına ortak oldu.

Oyunlar kapsamında öğrenciler Filistin'in özgürlüğünü ve mücadelesini temsil eden Dabke Dansını oynayarak Gazzeli Çocuklar için Özgürlük Marşı okudu. Okul İdaresi tarafından düzenlenen yarışmada dereceye giren ilk üç öğrenciye para ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından takdim edildi. Müdür  Kabahasanoğlu programla ilgili olarak; "Eğitim- öğretim yılımızın son haftasına girdik. Ne güzel öğrencilerimiz cıvıl cıvıl oynuyor ve eğleniyorlar. Bir yılın yorgunluğunu ve tadını tatile çıkmadan öğretmenleriyle, arkadaşlarıyla oynayarak çıkarıyorlar. Çocuklar için oyun zaten hayatın ta kendisidir. O nedenle bu etkinlikleri çok önemsiyoruz. Etkinlilerde yer alan tüm idareci, öğetmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Şimdiden bütün öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum." sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Öğretmeni Kübra Danış Türk'ün öncülük ettiği okul yararına yapılan kermesi ve Sınıf Öğretmenleri Hülya Sever Işın ile Öznur Baştan'ın öğrencileri arasında yaptıkları "Hediyeleşmek Sünnettir" etkinliklerine katılarak öğrencileri hediyeleşme sevinçlerine ortak oldu.  İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu  böylesine güzel ve hayırlı etkinliklerde yer alan öğretmen ve öğrencileri kutladı.