Of Fen Lisesi Yazar Murat Menteş'i ağırladı

Of Fen Lisesi “Yazar Buluşması” etkinliği ile Yazar Murat Menteşi’i ağırlayarak yazarlık üzerine söyleşi programı gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Öğretmen Akademileri” projesi Trabzon'da faaliyetlerine devam ediyor.

Öğretmen Akademisi sayesinde, Trabzon'daki resmi ve özel eğitim kurumlarında görev yapan öğretmen ve eğitim yöneticileri, alanında uzman isimlerle bir araya getirilerek yetkinlikleri artırılmaya çalışılıyor.

Akademide edebiyat, müzik, sanat, sosyal bilimler ve yönetici akademisi gibi farklı başlıklar ele alınan proje kapsamında Of Fen Lisesi “Yazar Buluşması” etkinliği ile Yazar Murat Menteşi’i ağırlayarak yazarlık üzerine söyleşi programı gerçekleştirdi.

Okulun konferans salonunda gerçekleşen programda ilk olarak Yazar Murat Menteş’in hayat hikayesi okundu. Ardından Yazar Menteş yazarlık ve roman yazma teknikleri üzerinde söyleşide bulunarak hayatından ilginç anektodlar sundu. Sunumun ardından Yazar Murat Menteş kitaplarını imzaladı.

Program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Erdoğan Karakaş Yazar Menteş’e Filografi işlemeli Türk Bayrağı hediye etti.

Programa; İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, KTÜ Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkanı Ülkü Eliuz, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Erdoğan Karakaş, Okul Müdürü Vehap Kurt, öğretmen ve öğrenciler katıldı.