ÇAYKUR Çay Satış Mağazaları'nın Onbeşincisi Of'ta Açıldı

Of Çamlı Çay Fabrikası yanında açılan Çaykur Çay Satış Mağazası'nın açılışı törenle hizmete girdi.

Of'ta açılışı gerçekleştirilen Çaykur Çay Satış Mağazası, kentin önemli gelir kaynaklarından biri olan çayın birçok çeşidini çay tiryakilerine sunuyor.

Açılışta; Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar hazır bulundu.

Açılışta konuşan Vali Aziz Yıldırım "Marka olmak önemli bir şeydir. Çünkü o markayı gördüğünüzde o standardı hemen aklınıza getirirsiniz ve bu marka bulunduğu müddetçe içindeki ürünün kaliteli olduğunu kutusundan anlarsınız ve o ürünün her yerde aynı kalitede olduğuna da emin olursunuz.

Çaykur böyle bir markadır. Bunu sağlayan başta genel müdürümüz, genel müdür yardımcılarımız,  çalışanlarımız hatta müstahsilimiz ve işçilerimiz, hepsinin Allah razı olsun.

Çaykur'un çaylarından tatmak bir ayrıcalıktır. Dünyada pek çok çay çeşidi vardır ama bizim ürettiğimiz Çaykur'un sofralarımıza, demliğimize, bardağımıza getirdiği tattır. İste bu tadı bugün burada değerli bir markanın satışının yapılacağı mağazanın açılışını yapıyoruz. Buranın oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

ÇAYKUR’U DÜNYA MARKASI YAPACAĞIZ

İşletme sahiplerinden önceki dönem AK Parti Of ilçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, yaptığı açıklamada, "Bir ay önce ihalesi yapıldı biz de ihaleye girdik ve burayı aldık. Çaykur’ un inanılmaz çeşidiyle karşılaştık. Allah’ ın izniyle Çaykur’u sadece Türkiye’nin değil dünyanın markası yapacağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Vali Yıldırım beraberindekilerle Mağazasının açılışını yaparak mağazayı gezdiler.

Haber: Gökhan Karataş